12.10.2014

Reghecampf si Pintilii, aproape de a juca cu Real Madrid la Mondialul cluburilor

Reghecampf si Pintilii, aproape de a juca cu Real Madrid la Mondialul cluburilorFoto: dolce-sport.ro

Sambata seara in Maroc a avut loc tragerea la sorti a Campionatului Mondial al cluburilor, competitie care urmeaza sa se desfasoare intre 10-20 decembrie in orasele Rabat si Marrakech.
Campioana Europei, Real Madrid, va participa la turneu incepand cu faza semifinalelor cand va juca cu invingatoarea din partida din sferturi dintre Cruz Azul (Mexic) si campioana Asiei.

Reprezentata "Continentului galben" se va stabili pe data de 1 noiembrie cand Al Hilal din Arabia Saudita, echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf si unde evolueaza si internationalul Mihai Pintili, va juca in finala contra australienilor de la Sydney Wanderers.

La Mondialul cluburilor vor mai participa in total sapte echipe in afara de spanioli, neozeelandezii de la Auckland City (campioana Oceaniei), mexicanii de la Cruz Azul (castigatoarea Ligii campionilor zonei Concacaf), marocanii de la Maghreb Athletic din Tetouan (invitati), argentinienii de la San Lorenzo (castigatorii Copa Libertadores), plus campioana Africii, cunoscuta si ea dupa finala dintre Vita Club (Congo) si E.S. Setifienne (Algeria). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu