16.10.2014

Festivalul National de Improvizatie se pregateste sa-si aleaga campionii

Festivalul National de Improvizatie se pregateste sa-si aleaga campionii

Preambul al editiei din acest an a! MPRO, Campionatul National de Teatru Sport este in plina desfasurare, iar improvizatorii din toata ṭara se lupta pentru titlul suprem.
Teatru Sport este o confruntare creativa intre doua echipe, jurizata de catre un expert narativ, un expert tehnic si un expert in divertisment - publicul. Meciurile din optimi s-au incheiat, iar campionatul continua cu sferturile de finala ce vor oferi publicului bucurestean ocazia de a cunoaste echipe noi, din tara, de a descoperi improvizatori talentati si de a crea o atmosfera incendiara demna de orice competitie sportiva.

Joi, 16 si 17 octombrie vor avea loc confruntarile din sferturile de finala, incepand cu ora 20.00, in Music Club si Studio Muse. Trupele castigatoare se vor infrunta in meciurile semifinale care vor avea loc sambata 18 octombrie si duminica 19 octombrie in Studio Muse, incepand cu ora 19.00.

Marea finala a Campionatului de Teatru Sport va avea loc pe 23 octombrie in Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani si va marca deschiderea Festivalului National de Improvizatie

Cea de-a doua editie! MPRO aduce in perioada 23 octombrie - 1 noiembrie pe scena teatrelor din Bucuresti spectacole in premiera in Romania. Timp de 10 zile, la Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta si Godot Cafe-Teatru, actorii vor juca in fata publicului formate noi de improvizatie, extrem de populare in America de Nord sau Australia: "improvizatie muzicala", "sketch comedy", "Maestro", "Scene din viata lui?". Festivalul va oferi publicului spectacole de teatru de improvizatie jucate in premiera, precum si ateliere pentru amatori, lansari de carte si proiectii de film ale improvizatorilor internationali.

Programul Campionatului de Teatru Sport poate fi accesat pe improfest.ro/program 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu