16.10.2014

Dragomir ofera un raspuns naucitor: Iata cine trebuie sa vina antrenor la nationala

Dragomir ofera un raspuns naucitor: Iata cine trebuie sa vina antrenor la nationala

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit un raspuns caracteristic in momentul in care a fost intrebat cine ar trebui sa fie noul selectioner.
Dragomir a declarat ca noul antrenor trebuie sa fie "un roman cu performante", iar apoi a enumarat mai multe nume.

"Trebuie adus un antrenor roman cu performante. Iordanescu, de exemplu, sa vina cu fiul sau. Sau Rednic cu Ionel Danciulescu. Si sa nu-l uitam peDan Petrescu, dar nici pe Contra... Si Hagi e de luat in calcul, chiar daca e in conflict cu Burleanu. Si ar mai fi cateva nume...", a spus Dragomir la Digi Sport.

Dupa cateva momente de respiro, Dragomir a continuat: "Bai fratilor, Lucescu, el ar trebui sa fie! E un nume monstru, ce sa mai! I-as da un milion si l-as aduce. Toata lumea n-ar comenta in fata lui. Si pe lista ar mai fi Olaroiu si Reghecampf. Daca ar fi dupa mine, pe Reghecampf l-as aduce!"

Piturca a plecat de la echipa nationala - oficial

Victor Piturca si-a reziliat, joi, contractul cu echipanationala, potrivit unui anunt facut de Federatia Romana de Fotbal.

El va semna, in urmatoarea perioada, un contract cu formatia Al-Ittihad din Arabia Saudita.
 


Printre numele vehiculate pentru inlocuirea lui Victor Piturca se afla Cosmin OlaroiuCosmin ContraLadislau Boloni si Walter Zenga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu