15.10.2014

VIDEO EXCLUSIV! Veste soc in showbiz! Anda Adam s-a logodit cu sosia lui Victor Slav, dupa doar o luna de relatie! "Este cea mai frumoasa zi din viata mea"! Avem imagini de la petrecerea prin care au sarbatorit evenimentul

Dupa despartirea de pustiul Catalin Tira, Anda a inceput sa zambeasca si sa iubeasca din nou. Asa cum se numeste si ultimul ei hit, "Poate fata", diva blonda si-a gasit din nou un tinerel plin de muschi si care, culmea, seamana izbitor cu Victor Slav.
Paparazzii WOWbiz.ro au reusit sa surprinda in premiera imagini senzationale cu Anda si noul iubit, acum fix o luna, iar de atunci cei doi indragostiti sunt nedespartiti. Lucrurile s-au desfasurat cu viteza luminii, iar Anda si Andrei au trecut deja la urmatorul nivel al relatiei lor.
La sfarsitul saptamanii trecute, cantareata si iubitul ei s-au logodit in mare secret. In cinstea acestui mare eveniment, Anda Adam si-a invitat la masa si cativa dintre cei mai apropiati prieteni, printre acestia si Roxana Vancea cu Mihai Bendeac. "Este cea mai frumoasa zi din viata mea", a fost mesajul postat de Anda pe facebook, dupa ce s-a logodit cu Andrei.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu