17.10.2014

Cum sa fii cea mai buna iubita pe care a avut-o. 5 sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa-l cuceresti definitiv!

Cum sa fii cea mai buna iubita pe care a avut-o. 5 sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa-l cuceresti definitiv!

Cum sa fii cea mai buna iubita pe care a avut-o. 5 sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa-l cuceresti definitiv!
Iti doresti sa-ti faci iubitul fericit din toate punctele de vedere si sa excelezi in arta amorului? Vrei sa meriti titlul de "cea mai buna iubita" si sa te transformi in visul idealist al fiecarui barbat? Exista cateva posibilitati prin care poti obtine toate astea!
Nu te duce cu gandul la operatii estetice si la transformari radicale, nu este cazul. Totul tine de atitudinea ta vizavi de sex si de capacitatea ta de a gestiona toate darurile cu care ai fost inzestrata. Iata 5 sfaturi care te vor ajuta sa-ti pui mai bine in valoare aptitudinile de iubita perfecta:

1. Nu te culca pe-o ureche

Un trup sculptat, un chip de inger si o piele fina ca matasea nu te transforma intr-o eroina a tuturor fanteziilor erotice. Daca vrei sa fii mai mult decat o femeie frumoasa si sa inveti arta de a face amor, trebuie sa-ti dai putin interesul. Experimenteaza cat mai mult, fara teama si incearca sa iti dai seama care sunt lucrurile care va fac fericiti pe tine si pe partenerul tau. Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca nu ar trebui sa te jenezi de pornirile erotice pe care le ai.

7 roluri sexy pe care trebuie sa le joci in dormitor daca vrei sa fii iubita perfecta

2. Afla harta erogena a corpului iubitului tau

Studiaza-l pe iubitul tau cu atentie si tine minte cum reactioneaza la fiecare sarutare pe gat, la mangaierile delicate pe spate, la palmele usturatoare peste coapse sau la oricare alt gest pe care vrei sa il incerci cu el. I-ar putea placea sa fie "intaratat" cu indarjire inainte sa ajunga la orgasm, asa ca nu te grabi sa i-l oferi. Testeaza tot ce-ti trece prin cap si pastreaza la loc de cinste acele miscari care-ti fac iubitul fericit.

3. Vizioneaza filme erotice educative

Cinematografia pornografica nu se limiteaza, asa cum cred foarte multe femei, la scene scarboase sau foarte agresive. Exista foarte multe astfel de filme cu continut educativ, din care ai putea invata foarte multe lucruri. Poti afla tot ce trebuie sa stii despre pozitiile sexuale, despre sexul oral, despre sexul anal si despre dominarea BDSM. Este o cale foarte placuta de a te informa cu privire la practicile sexuale, inainte de a le experimenta alaturi de iubitul tau.

Top 5 responsabilitati pe care le ai in calitate de iubita. Afla ce trebuie sa faci pentru o relatie reusita!

4. Imbraca-te provocator pentru a-l seduce

Daca iti doresti cu adevarat titlul de Miss Cea Mai Buna Iubita, va trebui sa te si imbraci ca la un concurs de miss. Evita pijamalele pufoase si lenjeria intima care iti tine de cald, atunci cand te intalnesti cu iubitul tau. Cumpara-ti cateva articole de lenjerie sexy si nu te limita doar la sutiene si bikini dantelati; incearca un body sau un corset cu bretele, dresuri cu portjartiera sau chiar lenjerie decupata in zonele intime. Nu uita, o iubita perfecta trebuie sa fie foarte sexy in dormitor.

7 trucuri care te vor transforma in iubita perfecta. Afla ce trebuie sa faci ca sa-l cuceresti pentru totdeauna!

5. Invata ce-i place si fii creativa

Daca iubitului tau ii place sa fie dominat in pat, invata cateva tehnici si fii cat mai inventiva in a le aplica. Puteti juca roluri, tu poti purta o imbracaminte speciala mai agresiva, ii poti porunci ce sa iti faca atunci cand faceti dragoste. Daca el este cel care vrea sa domine, invata sa te supui in cel mai delicat mod cu putinta. Desigur, pentru astfel de dorinte, este nevoie sa va dati acordul inainte de a le pune in practica si va asigurati ca sentimentele voastre nu vor fi ranite in astfel de imprejurari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu