13.10.2014

Jurnalist în România. Proiect unic în mass media europeană

Proiect unic în mass media românească şi europeană! Jurnaliştii români din afara graniţelor sunt invitaţi să facă reportaje alături de colegii de la TVR Cluj.  Patru jurnaliste din Republica Moldova vor scrie despre investiţiile cu fonduri europene realizate în Transilvania în cadrul proiectului numit "Jurnalist în România".





Proiectul presupune invitarea în România a unor jurnalişti din Italia, Spania, Anglia, Ucraina, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova pentru a realiza în comun cu echipele TVR Cluj reportaje privind modul în care fondurile europene au contribuit la edificarea unor obiective de interes public.
Prima etapă a proiectului ”Jurnalist în România” a început  la Cluj Napoca şi se va derula pe parcursul unei săptămâni.
Prima echipă este  alcătuită din jurnalişti de televiziune din Republica Moldova: Olesea Russu și Ana Glușco de la Moldova 1, Aura Revenco – Jurnal TV și Anna Smolnitchi – TV7.  Jurnalistele  vor realiza, sub coordonarea jurnaliştilor de la TVR Cluj, o serie de reportaje.
Producţiile realizate vor fi prezentate într-o emisiune specială difuzată la începutul lui noiembrie pe canalele TVR Cluj, TVR 3, TVR Moldova, TVR Internaţional, dar şi pe posturile din Republica Moldova.
Programul sub care se desfăşoară această primă etapă se cheamă „Acasă în Europa – fondurile europene”.
- See more at: http://stiri.tvr.ro/jurnalist-in-romania-proiect-unic-in-mass-media-europeana_51296.html#sthash.AMvI48As.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu