14.10.2014

Actiune de proportii a FRF: Ce se intampla cu juniorii romani din Spania

Actiune de proportii a FRF: Ce se intampla cu juniorii romani din SpaniaFoto: FRF
Federatia Romana de Fotbal a lansat o actiune de selectie de proportii a juniorilor romani care evolueaza in Spania.
Potrivit site-ului oficial al FRF, nu mai putin de 84 de tineri fotbalisti romani legitimati la echipe din Spania au fost convocati la un trial pentru nationalele Under 15 si Under 16.

Actiunea va avea loc pe 15 si 16 octombrie, la baza de antrenament a celor de la Getafe.

"Este o idee pe care presedintele Razvan Burleanua prezentat-o inainte de a deveni Presedinte FRFsi pe care acum o punem in aplicare. Ma bucur ca dam o sansa numerosilor jucatori romani din acest spatiu de a intra in vederile echipelor nationale dejuniori. Este o actiune inedita prin care formam o punte de legatura intre Federatia Romana de Fotbal si acesti copii, la care ne gandim, cu toate ca ei sunt departe de casa. Le multumim tuturor celor din Spania care ne-au ajutat, in frunte cuCosmin Contra si cu presedintele clubului Getafe.

Este o actiune la care va participa si domnul Ambasador al Romaniei in Spania De asemenea, si Gica Craioveanu si-a anuntat intentia de a fi prezent. Facem un apel si catre alti copii romani care pot participa la actiune in acea perioada sa vina, sunt bineveniti!", a declarat Aurel Ticleanu, managerul departamentului de scouting al FRF. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu