16.10.2014

Cum iti sabotezi singura relatia, fara sa iti dai seama.

Cum iti sabotezi singura relatia, fara sa iti dai seama. Afla cu ce il gonesti pe barbatul din viata ta!
Daca te intrebi constant de ce nu au functionat relatiile tale anterioare si i-ai invinuit mereu pe fostii iubiti pentru asta, poate ca ar trebui sa cantaresti din nou lucrurile si sa incerci sa le analizezi la rece, pentru ca este foarte posibil ca principala vinovata sa fii chiar tu.
Femeilor li se intampla destul de des sa isi saboteze singure relatiile fara ca macar sa isi dea seama unde gresesc. Iata cateva lucruri la care ar trebui sa fii atenta cu urmatorul partener, daca nu iti doresti ca totul sa se sfarseasca prea repede:

Alergi dupa mai multi iepuri

Nu ai niciodata rabdare sa cunosti un singur batbat si iesi la intalniri cu tipi noi mai mereu. Trebuie insa sa stii ca barbatii simt aceasta atitudine degajata si ca nu investesc niciodata in femei care nu le acorda toata atentia lor.

5 greseli majore pe care le facem intr-o relatie si care duc la despartire

Ti-e teama sa duci relatia la urmatorul nivel

Te bucuri prea mult de inceputul relaxat al relatiei si ai vrea sa blochezi lucrurile in acel punct. Nu te lasa intimidata de responsabilitatile care vin la pachet odata cu evolutia unei relatii, pentru ca astfel nu o vei putea ajuta niciodata sa progreseze.

Cauti mereu parteneri pe care sa-i transformi

Iti plac oamenii imperfecti si iti place sa crezi ca poti sa-i schimbi. Directioneaza-ti dorinta de a fi eroina catre o cariera in terapie sau consiliere si nu incerca sa-i schimbi niciodata pe oamenii de care te indragostesti.

6 greseli fatale pentru relatia ta. Afla ce-ti poate distruge povestea de iubire!

Nu stii ce iti doresti

Nu doar ca nu ai un etalon, dar standardele tale in privinta barbatilor oscileaza mereu. Gandeste-te la cateva lucruri de care nu te-ai putea lipsi la un partener si nu te abate prea mult de la ceea ce iti doresti.

Cauti barbati cu care nu ai nimic in comun

Contrastele se atrag, dar o relatie solida trebuie sa aiba si o baza solida de asemanari intre parteneri. Sa va doriti aceleasi lucruri, sa aveti pareri comune, sa priviti viata de cuplu in acelasi fel - despre asta este vorba.

Nu acorzi nimanui sanse reale

Din dorinta de a-ti gasi jumatatea perfecta nu acorzi nimanui sanse reale. Odata cu fiecare partener vine si o dorinta de a capata ceva mai bun si astfel ai putea trece pe langa alesul inimii tale fara sa-l observi.

Cum sa-l uiti pentru totdeauna. 8 pasi care te ajuta sa teci peste o despartire

Te sperii cand incepi sa le observi defectele

Pe masura ce o relatie evolueaza, incepi sa iti dai seama ca cel de langa tine are si defecte. Nu-ti imagina ca tu esti perfecta si incearca sa nu dai bir cu fugitii de la primul "hop"; accepta oamenii asa cum sunt si nu aspira la fantasme.

Nu iti alegi partenerii in functie de prioritatile lor

Esti in acel moment al vietii cand trebuie sa te concentrezi pe cariera si ti-ai gasit un partener a carui prioritate este sa-si cladeasca o familie sau invers? Incearca sa-ti alegi partenerii in functie de stadiul vietii in care se afla si de cel in care te afli si tu.

Nu consideri ca meriti o relatie

Ai gasit barbatul perfect, dar nu te consideri suficient de atragatoare sau de inteligenta pentru el si ai senzatia ca nu il meriti, asa ca renunti cu usurinta la el. Inceteaza sa mai faci asta! Meriti tot ce este mai bun si tot ce iti doresti - nu te mai crampona de astfel de complexe daca vrei sa fii fericita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu