16.10.2014

Un fotbalist roman, ridicat in slavi de germani: El poate fi salvarea

Un fotbalist roman, ridicat in slavi de germani: El poate fi salvarea

Romanul Alexandru Maxim este ridicat in slavi de jurnalistii germani, care il considera salvatorul lui VfB Stuttgart.
Internationalul "tricolor" a fost personajul central al unui material destul de amplu publicat in ziarulBild.

Jurnalistii din Germania au analizat situatia celor de la Stuttgart si au concluzionat ca Maxim este omul capabil sa-l inlocuiasca pe Didavi, starul accidentat al "svabilor".

"Este unul dintre cei mai buni fotbalisti de la VfB, un numar 10 clasic. Vorbim despre romanul Alexandru Maxim", scriu nemtii.

Acestia le amintesc cititorilor faptul ca mijlocasul roman a fost decisiv pentru Stuttgart in sezonul trecut, cand echipa s-a salvat cu emotii de la retrogradare.

"In sezonul trecut romanul a fost decisiv in salvarea de la retrogradare a celor de la Stuttgartm reusind nu mai putin de sapte goluri si 12 pase decisive."

Desi are cifre impresionante si evolutii entuziasmante, Maxim nu este titular la Stuttgart, de cateva ori fiind chiar lasat in afara lotului. Explicatia o da chiar antrenorul "svabilor", Armin Veh.
 


"Alex trebuie sa invete sa se apere. Dar el este o optiune pentru a-l inlocui pe Didavi, sigur. Depinde de sistemul in care vom juca", a spus tehnicianul.

Cei de la Bild sunt insa siguri ca Alex Maxim nu va mai ramane mult timp pe banca de rezerve.

"Nu exista urma de indoiala, Alexandru Maxim s-ar putea dovedi extrem de important pentru Stuttgart in saptamanile urmatoare".

In varsta de 24 de ani, Maxim evolueaza pentru Stuttgart de aproape doi ani, insa doar in returul editiei trecute de campionat a fost titular la echipa germana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu