14.10.2014

Momente de panica in portul Tulcea. O nava comerciala s-a lovit de un dig de protectie spre spaima celor aflati pe faleza

tulcea

Au fost momente de panica in portul Tulcea, unde o nava comerciala a scapat de sub control.
Oamenii de pe mal s-au speriat cand au vazut cum ambarcatiunea de mari dimensiuni se apropie periculos si loveste digul de protectie. Numai norocul a facut ca persoanele aflate atunci in zona sa scape doar cu spaima.
Nava comerciala, aflata sub pavilionul Insulelor Marshall, avea ca destinatie portul din Galati, unde urma sa fie umpluta cu ulei pentru export. Cand a ajuns in dreptul punctului de tranzit Tulcea, carma ambarcatiunii s-a defectat. Capitanul a incercat sa struneasca vaporul si sa evite digului de protectie al suburbiei Tudor Vladimirescu, dar nu a reusit.
Oamenii care se aflau atunci pe faleza s-au speriat si au fugit care incotro. Din fericire, nava nu avea viteza si nimeni nu a fost ranit. Iar impactul nu a fost unul devastator - ambarcatiunea a fost avariata usor la prova. Dupa ce a esuat putin, comandantul a reusit sa o stabilizeze si sa o duca in larg. Imediat ce defectiunea va fi remediata, va fi dusa in aval, la loc sigur. Apoi, se va face si o ancheta care va lamuri incidentul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu