16.10.2014

Meteo: Vremea de primavara continua - cand vin ploile

Meteo: Vremea de primavara continua - cand vin ploileFoto: Arhiva

Vremea este in continuare mai calda decat in mod obisnuit, mai ales in partea de sud a tarii, insa din seara zilei de joi vin ploile.
Joivremea incepe sa se raceasca, dar tot ramane mai calduroasa decat in mod normal pentru mijlocul toamnei, mai ales in regiunile sud-estice. Valorile diurne vor fi cuprinse intre 17 grade in depresiuni si Dealurile de Vest si 27 de grade in Dobrogea, in timp ce temperaturile nocturne se vor incadra intre 8 si 15 grade.

Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, fiind asteptate averse insotite de descarcari electrice in Transilvania, Maramures, Banat si local in restul tarii. Vantul va prinde viteza in sud, est si centru, dar mai ales in zonele montane.

Bucurestenii vor avea parte de o zi frumoasa de toamna, cu 24 de grade la amiaza si 11-13 grade noaptea. Sunt posibile si ploi slabe, dar spre seara, iar adierile vantului se vor intensifica usor in timpul zilei. Si in Capitala, dimineata si noaptea sunt conditii de ceata.

La Brasov vor fi 20 grade, la Constanta 25 grade, la Galati 24 grade, la Suceava 19 grade, la Baia Mare 20 grade, la Cluj-Napoca 19 grade, la Craiova 23 grade, la Iasi 23 grade, iar la Timisoara 21 grade.

Vineri, vremea de primavara nu ne paraseste. Mercurul din termometre urca pana la 16 grade in Transilvania si Maramures si 25 de grade in Lunca Dunarii, in timp ce minimele se vor situa intre 7 si 16 grade.

Meteorologii anunta precipitatii pe arii relativ extinse, dupa-amiaza si seara, la inceput in regiunile de vest si nord, apoi in toata tara. Ploile vor fi insotite de tunete si fulgere in zonele montane.

La Bucuresti vor fi 23 grade, la Brasov 20 grade, la Constanta 23 grade, la Galati 23 grade, la Suceava 17 grade, la Baia Mare 18 grade, la Cluj-Napoca 19 grade, la Craiova 24 grade, la Iasi 21 grade, iar la Timisoara 22 de grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu