16.10.2014

Dieta magica de 7 zile. Te scapa de kilogramele nedorite si iti intareste sistemul imunitar!

Dieta magica de 7 zile. Te scapa de kilogramele nedorite si iti intareste sistemul imunitar!

Vrei sa scapi de kilogramele in plus si totodata sa iti intaresti sistemul imunitar astfel incat sa le tii piept bacteriilor si virusurilor care ne dau tuturor tarcoale in acest sezon? Pentru femei ca tine a fost conceputa dieta magica de 7 zile!
Aceasta iti va stimula organismul sa produca toti anticorpii de care ai nevoie pentru a trece toamna cu brio si te va ajuta sa pierzi 5 kilograme sau chiar mai mult in doar o saptamana. Iata ce trebuie sa mananci, pentru a ajunge la astfel de performante:

Ziua 1 - fructe si iar fructe

In prima zi a dietei magice ai voie sa mananci orice fructe iti doresti, in afara bananelor. Daca ai mai multe kilograme de scos din ecuatie, pepenele rosu si cel galben sunt prietenii tai cei mai buni in aceasta zi, pentru ca au un continut redus de calorii.

Ziua 2 - legume din belsug

Daca in ziua precedenta te-ai saturat de fructe, in aceasta poti manca orice leguma iti pofteste inima. Evita-le, totusi, pe cele precum mazarea, lintea, fasolea sau nautul, pentru ca baloneaza si au o multime de calorii. Poti insa sa te rasfeti cu un delicios cartof copt tras prin unt. Ziua 3 - fructe si legume de sezon, pe saturate

In cea de-a treia zi vei putea manca si fructe si legume, insa nu vei mai avea voie sa consumi cartofi. Noroc ca oferta de sezon include o multime de bunatati din ambele categorii, astfel ca vei putea sa-ti incropesti un meniu delicios si lipsit de monotonie.

Dieta Instagram. Mananci doar banane timp de o saptamana si slabesti miraculos

Ziua 4 - banane si iaurt

In a patra zi vei manca 6 banane si 6 pahare zdravene de iaurt. Desi bananele contin destul de multe calorii, in combinatie cu produsele lactate pot fi digerate cu usurinta. Opteaza pentru un iaurt degresat daca vrei sa ai rezultate extraordinare, esti totusi la dieta.

Ziua 5 - dezlegare la carne si rosii

Daca ti-au lipsit preparatele din carne in zilele trecute, in aceasta zi te vei bucura de un meniu delicios care include 6 rosii si carne slaba de pui sau de curcan. O poti prepara la gratar sau intr-un vas cu aburi, o poti fierbe sau o poti pregati la cuptor, cu multe condimente aromate. Cea de-a cincea zi a dietei este un adevarat ospat!

Dieta Paleo te scapa de 30 kilograme in timp-record. Afla meniul complet!

Ziua 6 - carne si legume delicioase

In penultima zi de dieta magica vei putea consuma in continuare carne slaba de pui sau de curcan, pe care o vei garnisi cu o portie de legume. Evita cartofii, daca nu vrei sa strici totul si sa-ti pui singura obstacole in cale.

Ziua 7 - supa miraculoasa

Ultima zi de dieta are rolul de a incheia cu brio procesul de detoxifiere si pe cel de intarire a imunitatii. Iti vei prepara o supa din 3 cepe mari, o varza, un ardei rosu, 5-6 tulpini de tenila, 2-3 rosii pasate si condimente. Trebuie doar sa toci ceapa si varza marunt si sa le amesteci cu rosiile pasate si cu 5-6 cesti de apa, astfel incat legumele sa fie acoperite partial. Lasa-le sa fiarba timp de 10 minute si adauga doua cuburi de concentrat de supa de vita cu ceapa; adauga si ardeiul, amesteca-le si mai lasa-le pe foc pana cand legumele devin moi. Va fi o supa delicioasa si satioasa, iar satisfactiile tale din momentul in care te vei urca pe cantar, dupa 7 zile de dieta, vor fi nepretuite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu