16.10.2014

Horoscop: 16 octombrieHoroscop: 16 octombrieBalanta
Speranta moare ultima, iar in cazul tau nu a murit deloc. Inca mai speri si bine faci, pentru ca rezultatul va fi cel scontat. Ai avut dreptate sa crezi cu ardoare in ceva, iar recompensa va veni "cu varf si indesat".

Scorpion

Esti posac, deloc politicos si nu vrei decat sa fii lasat in pace la munca si acasa. Cand esti singur cu tine, esti napadit de nostalgie, o serie de chipuri din trecut "bantuindu-te". Fa bine si pune mana pe telefon. O intalnire cu vechi prieteni e reteta pentru "boala" ta.

Sagetator

Daca in ultima vreme nu te-ai mai suit pe cantar, ar fi bine sa o faci. Te-ai simtit foarte bine de un timp incoace si n-ai mai fost atent la ce mananci, iar rezultatele incep sa se vada. Fa ceva in privinta asta pana nu e prea tarziu.


Capricorn
 

Se prefigureaza un castig material la orizont, asa ca poti incepe sa-ti faci planurile legat de marea achizitie pe care ti-o doreai de ceva vreme, dar despre care nu stiai daca se va materializa.

Varsator

Copilul din tine iese azi la iveala. Esti sugubat, amuzant, nu-ti sta capul la munca, ci doar la distractii nevinovate. Pe seara iti vei invita colegii in oras si veti petrece cu larma, precum scolarii.

Pesti

Se anunta o zi incarcata si la fel vor fi si cele care vor urma, nu doar la munca, ci si acasa. Nu te impacienta, ia fiecare sarcina pe rand si vei rezolva tot ce ti-ai propus.

Berbec

Una alba, una neagra, asa e ziua de azi pentru tine. Priveste partea plina a paharului si fii fericit ca aceasta exista. Cat despre vestile proaste, nu te lasa afectat mai mult decat e cazul.

Taur

Iti face cu ochiul un nou curs, o noua preocupare si ai vrea sa-i faci loc in program. Faci bine, pentru ca prin intermediul acesteia vei cunoaste o persoana extrem de placuta.

Gemeni

Replicile tale sunt taioase azi si ai tendinta sa jignesti chiar fara sa vrei. Controleaza-ti limbajul si pornirile si mai bine iesi la o plimbare sau la un film, chiar daca singur.

Rac

Te preocupa 100% azi caminul tau, pentru care ai vrea sa faci ceva achizitii. Poate ca nu e cazul, insa, sa te intinzi mai mult decat ti-e plapuma.

Leu

Esti intr-o relatie perfecta cu tine nu doar azi, ci intreaga perioada. Nu e de mirare ca zambesti non-stop, chiar si propriei reflexii in oglinda. Ai si de ce, daca ai trecut pe la salonul de infrumusetare.

Fecioara

Planuiesti deja sfarsitul de saptamana, pe care vrei sa ti-l petreci in compania celor dragi departe de casa. Iti va prinde excelent o evadare din peisajul cotidian, mai ales ca se anunta o perioada incarcata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu