10.10.2014

Om de afaceri brasovean, atacat de hotii pe care i-a prins in flagrant

Om de afaceri brasovean, atacat de hotii pe care i-a prins in flagrantFoto: prinbrasov.ro

Patronul lantului de magazine "Luca" din Brasov, Ilie Luca, a fost atacat de hoti pe o proprietate a sa din Codlea si a suferit un atac cerebral in timpul agresiunii.
Incidentul a avut loc atunci cand Ilie Luca, in varsta de 75 de ani, impreuna cu doi angajati ai sai, a surprins trei hoti pe un teren agricol pe care il detinea, arata Mediafax.

Cei trei suspecti implicati in agresiune sunt un barbat de 56 de ani si doua ajutoare ale acestuia, in varsta de 21 si respectiv 16 ani, care au incercat sa fure 14 saci de porumb.

"Unul dintre angajatii victimei a sunat la serviciul de urgenta 112 pentru a chema ajutoare. La sosirea ambulantei, victima, in varsta de 75 de ani, era inconstienta si se pare ca a suferit un accidentvascular cerebral.

Deocamdata, nu se poate stabili o relatie de cauzalitate intre starea victimei si agresiunea fizica. Nu au fost gasite alte urme de violenta pe corpul victimei", a spus comisarul sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Politiei Judetene Brasov, vineri, intr-o conferinta de presa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu