11.10.2014

Veste proasta pentru fanii Pink Floyd

Veste proasta pentru fanii Pink FloydFoto: Contac Music


Noul album al grupului britanic Pink Floyd, care urmeaza sa apara la 7 noiembrie, va fi ultimul al legendarei trupe de rock, a anuntat joi chitaristul David Gilmour.

"Este pacat, dar este sfarsitul", a declarat David Gilmour pentru BBC.

La 68 de ani, chitaristul a recunoscut ca membrii grupului imbatranesc si, mai mult decat atat, ca nu mai au alte proiecte in derulare. Membrul fondator al grupului, Richard Wright, care a participat la scrierea a 12 din cele 18 piese ale noului album, 'The Endless Rider', a murit in 2008.

"Este ultimul lucru pe care il realizam impreuna. Sunt destul de sigur ca nu va fi niciun fel de continuare dupa acest album", a continuat Gilmour.

De la debutul in 1965, grupul Pink Floyd a vandut peste 250 de milioane de discuri in intreaga lume. Fostul lider al grupului, Roger Waters, care a parasit Pink Floyd in 1985, nu a participat la realizarea acestui ultim album.

Albumul "The Endless River", produs de casa de discuri new-yorkeza Columbia Records, va contine o piesa cu un interpret neasteptat: astrofizicianul Stephen Hawking, care nu poate vorbi decat cu ajutorul unui calculator. Piesa se numeste "Talkin' Hawkin". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu