11.10.2014

Piturca, despre remiza cu Ungaria - pe cine a dat vina si de ce l-a scos pe Sanmartean

Piturca, despre remiza cu Ungaria - pe cine a dat vina si de ce l-a scos pe SanmarteanFoto: fifa.com

Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, a vorbit despre remiza cu Ungaria din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2016.
Selectionerul a acuzat arbitrajul, spunand ca lovitura libera din care am fost egalati a fost inexistenta.

"Sigur, am avut jocul in mana. Am controlat in mare parte jocul, era obligatoriu sa marcam si al doilea gol. Iata ca n-am reusit acest lucru. Am luat un gol la un fault inexistent. Putem sa ne asteptam si la lucruri de genul asta, micile detalii te costa. Sa spunem ca nu ne dezavantajeaza prea mult scorul, dar ne-am complicat viata. O victorie era aur in aceasta seara. Sper sa pregatim meciul de la Helsinki foarte bine si sa castigam. Daca am reusi, n-ar mai fi o problema acest rezultat", a spus Piturca la TVR.

Intrebat de ce nationala s-a retras in repriza secunda, Piturca a raspuns: "Noi am jucat cum jucam noi. Era normal sa ne retragem, ungurii puneau presiune".

Referitor la schimbarea lui Sanmartean, Piturca a pus-o pe seama unei accidentari.

"Sanmartean a facut o prima repriza remarcabila, dar a simtit dureri la coapsa piciorului stang. Am avut o discutie cu el sa nu forteze, sper sa nu fie grav", a explicat Piturca.

Preliminarii EURO 2016: Romania rateaza victoria pe final cu Ungaria

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ungaria, in grupa F a preliminariilor pentru EURO 2016.

Romania a facut o prima repriza excelenta, dar apoi s-a retras inexplicabil si a fost egalata de o echipa mica a Ungariei, care a tras de timp pe final.

Dupa primele doua etape, Romania are 4 puncte, in timp ce Ungaria are un punct.

Urmatorul meci al echipei nationale va avea loc marti, de la ora 21:45, pe terenul Finlandei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu