10.10.2014

Topul celor mai tari baruri din lume - Londra si New York domina

Topul celor mai tari baruri din lume - Londra si New York dominaFoto: artesian-bar.co.uk

Un bar din Londra a fost declarat cel mai tare din lume, conducand un top de 50 de astfel de localuri care a fost dat publicitatii vineri.

Barul Artesian din Londra, al hotelului Langham, de cinci stele, ocupa primul loc in acest clasament, pentru al treilea an consecutiv, capitala britanica fiind de altfel orasul cu cele mai multe prezente in top - 8, scrie Daily Mail.

Baruri si restaurante unice in lume: Doua sunt din Romania (Galerie foto)

Pe locul doi se afla Dead Rabbit Grocery & Grog, din New York, metropola americana fiind de asemenea pe locul doi in ce priveste numarul debaruri din acest clasament - 7.

Urmeaza inca un bar din Londra si doua din New York, de-abia pe locul 6 aflandu-se unul din Seattle, SUA - barul Canon.

Pe locul 7 se situeaza The Baxter Inn, din Sydney, Australia, oras care de altfel le urmeaza Londrei si New York-ului, cu 4 prezente in top 50.

Top 100 cele mai tari cluburi din lume: S-a strecurat si unul din Romania

Europa are 21 de baruri in acest clasament, dintre care 9 in Marea Britanie, America de Nord are 16, toate in Statele Unite, in timp ce Australia are 6. Restul de 7 se gasesc in Asia (4) si in America Latina (3), in timp ce Africa si Orientul Mijlociu nu au niciun bar in primele 50 ale lumii.

Pe tari, dupa SUA, Marea Britanie si Australia, urmeaza Germania, cu 3 baruri in top, si Rusia, Italia, Olanda, Japonia si Mexic, cu cate 2. Franta, Spania, Singapore, China, Argentina si Cehia sunt tarile care au cate un bar. De altfel, barul Hemingway din Praga este cel mai apropiat de Romania.

Topul a fost alcatuit din mai mult de 330 de experti din industrie, pentru revista Drinks International.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu