10.10.2014

Horoscop 2014

Horoscop 2014Foto: Ziare.com
Berbec
Daca aveai impresia ca 2014 va fi plictisitor, mai gandeste-te. Va fi un an plin de schimbari din aproape toate punctele de vedere. Un an mult mai usor decat cel care urmeaza sa se incheie.

Saturn se va afla in zona ta romantica si te va forta sa iei decizii radicale cand vine vorba despreiubire. Daca partenerul de viata intarzie in a-si seta anumite obiective, o sa ii oferi un impuls pentru a-l face sa se hotarasca mai repede.

Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, acesta o sa apara in 2014.

Taur

Imbunatatirea relatiei personale este un obiectiv clar stabilit pentru 2014. Inveti cum sa pui anumite bariere intre munca si viata de familie si acest lucru va aduce numai lucruri bune.

Pui mai mult pret pe siguranta familiei si a casei si iei anumite masuri de securitate. Partea profesionala infloreste la inceputul lui 2014. Iti indrepti atentia catre o cariera in film sau televiziune.

Pentru cei casatoriti, 2014 pregateste "un val" de romantism. Vei fi foarte conectat cu partenerul de viata si descoperiti o pasiune comuna care o sa va apropie si mai mult.

Gemeni

In 2014 iti descoperi o latura necunoscuta. De exemplu, daca toata viata ai lucrat in domeniul stiintelor, acum simti o dragoste nebuna pentru arta. Sau dimpotriva, un iubitor al poeziei romantice va descoperi o placere in stiinta. Uranus poate fi tras la raspundere pentru asta. In aceste conditii, trebuie sa fii gata pentru orice surpriza.

Din punct de vedere sentimental, vestile bune vor veni in timpul lunilor de iarna. Gelozia nu este in carti pentru voi.

Nu iti vei putea duce la indeplinire absolut toate planurile pe care ti le vei face din cauza ca o sa ai niste probleme de sanatate. Nu grave, dar de ajuns ca sa nu mai poti ajunge unde trebuie.

Rac

Combinatia planetelor va aduce in viata ta stabilitate in 2014. Luna este cea careia trebuie sa ii multumesti.

Marte nu a iesit mereu bine din combinatia cu racul, dar acum se schimba situatia si va aduce multe lucruri bune. Luna si Marte iti vor permite ca in primele luni din an sa realizezi tot ceea ce iti propui, in special in februarie si martie.

Din punct de vedere profesional lucrurile vor evolua excelent. Chiar si tu vei fi surprins, desi ai muncit extrem de mult ca sa ajungi in stadiul acesta.

Incearca sa fii mai rabdator cu persoanele mai in varsta din familie.

Leu

Daca esti nascut sub zodia leului, anul 2014 va aduce numeroase schimbari in viata ta. Multe dorinte sau ganduri vor ajunge realitate. Soarele este de partea ta si in combinatie cu Mercur si Uranus va minimaliza partile negative.

Pluto, planeta responsabila pentru relatiile de putere, isi indreapta atentia asupra ta si va avea o influenta foarte mare din punct de vedere profesional.

Iti schimbi prioritatile in acest an si iti setezi obiective mult mai indraznete. In martie, pui la punct o strategie pe termen lung, aproximativ 6 luni.

Cu alte cuvinte, astrele iti vor oferi 30% noroc, dar de restul de 70% trebuie sa te ocupi tu. Chiar si pe plan personal. Soarta iti ofera sanse, trebuie sa profiti de ele.

Fecioara

Anul 2014 pentru tine poate fi comparat cu o lunga calatorie pe apa. Trebuie sa ai grija sa scoti barca din apele tulburi. Asta inseamna ca va fi nevoie de maxima atentie la unele detalii ce par neinteresante la inceput.

Profesional vorbind, trebuie sa te ocupi inainte de proiectele arzatoare si abia apoi de cele care iti plac sau care te fac sa te simti bine.

In viata sentimentala lucrurile vor sta mult mai bine decat pana acum. Vor fi tornade, dar apoi se instaleaza o atmosfera de vis. Cele mai bune luni din acest punct de vedere vor fi august si noiembrie.

Balanta

In anul care vine o sa fii pus sa iei niste decizii cruciale pentru tine. O sa faci schimbari totale in viata, dar, sincer vorbind, era timpul sa faci asa ceva. Impulsurile obiectelor ceresti combinate cu energia Pamantului te fac sa iei decizii foarte bune.

Lipsea cineva din peisaj pentru a te simti implinit, iar in vara lui 2014 o sa apara. Relatia cupartenerul de viata va avea perioade bune, dar si unele tensiuni provocate de lipsa comunicarii.

Planeta iubirii te va face mai ingaduitor, iar atitudinea ta va ajuta la imbunatatirea atmosferei acasa.

Scorpion

2014 va fi un an cu multe provocari pe care le vei duce la bun sfarsit, daca stii cand sa faci un pas in fata si cand sa stai pe loc.

Planeta iubiri va aduce modificari si in viata sentimentala. Marte, Saturn si Venus isi vor exercita puterea asupra ta, iar cea din urma isi va uni fortele cu Luna. Te vor face mult mai sensibil.

Daca esti liber profesionist, analizeaza mai bine concurenta si pune-te la punct cu noile tehnologii. Modernizeaza-te si tine pasul cu tot ceea ce apare nou pe piata. Doar asa o sa reusesti. Te poti gandi serios si la o schimbare de cariera.

Sagetator

Ar fi o adevarata infractiune sa nu iti pui in aplicare planurile, pentru ca astrele iti vor fi favorabile. Daca nu o sa reusesti in acest sens, tu vei fi singurul vinovat, deoarece nu o sa indraznesti sa iti pui in practica ideile.

Jupiter si Venus isi vor uni fortele pentru a te influenta intr-un sens bun in 2014. Anul care se incheie a adus cateva schimbari in viata ta, iar acum incerci sa te acomodezi cu acestea.

Sagetatorii singuri vor fi extrem de populari printre persoanele de sex opus.

Capricorn

Anul 2014 va fi plin de provocari de care nu ai cum sa scapi, dar peste care o sa treci cu bine. Este adevarat ca va fi nevoie de multa rabdare si calm, insa rezultatul va fi peste asteptarile tale. Aminteste-ti ca au fost perioade si mai grele si peste care ai trecut cu capul sus.

Saturn, Marte si Soarele iti vor da puterea de care ai nevoie. Nu te vor lasa sa clachezi si iti vor oferi solutii de ultim moment ce te vor scoate din incurcaturi.

Relatia cu partenerul de viata va fi caracterizata prin intelegere, sigurana si respect reciproc. De multe ori, sotul/sotia va fi persoana care te va ajuta sa iesi dintr-un impas.

Varsator

In 2014, trebuie sa muncesti din greu pentru a-ti atinge scopurile. Nu este cazul sa faci eforturi supraomenesti si sa te epuizezi. Trebuie doar sa fii constient de cat de mult iti poate suporta organismul.

Mercur si Saturn vor fi sustinatorii tai. Soarele si Marte vor fi raspunzatoare pentru anumite aspecte neplacute, insa o sa stii cum sa le minimalizezi influenta. Primele luni din an vor fi asa, apoi o sa se instaleze linistea.

In privinta vietii sentimentale nu se anunta schimbari majore, ci doar cateva evenimente la care vor participa multe rude. Tu nu vei fi personajul principal.

Pesti

Pentru tine 2014 nu va fi cel mai bun an din viata, pentru ca o sa ai de infruntat cateva greutati. Pe de alta parte, o sa ai cateva oportunitati de a-ti schimba viata si trebuie sa le analizezi foarte bine inainte de a face un pas inainte. Venus si Jupiter te vor influenta in bine, dar trebuie sa fii in priza din cauza lui Mercur.

Cand vine vorba de viata personala incepi anul cu dreptul. Acelasi lucru se va intampla si cu sanatatea. Ai mai multa incredere in tine si iti dai frau liber sentimentelor. O multime de intamplari placute sunt prognozate pentru viata de cuplu.

In ultimele luni ale anului in jurul tau va fi o armonie de nedescris. De multa vreme nu ai mai experimentat asa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu