11.10.2014

Udrea si-a cumparat pantaloni din targ

Udrea si-a cumparat pantaloni din targFoto: Facebook / Elena Udrea

Candidatul PMP la presedintia Romaniei, Elena Udrea, a vizitat, sambata, impreuna cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, targul de la Negreni, unul dintre cele mai mari din tara, care atrage la fiecare editie peste 50.000 de vizitatori.
Elena Udrea a facut fotografii cu mai multe persoane prezente la targ si a acordat autografe. De asemenea, ea si-a cumparat o pereche de pantaloni de trening pentru care a platit 45 de lei si a primit cadou o naframa.

Elena Udrea a incercat mai multe perechi de tenisi, precum si o rochie cu motive florale, pe care a probat-o in spatele unei perdele.

Elena Udrea explica fotografia controversata: Imi aranjam sutienul

Anterior, in cursul diminetii, Elena Udrea a fost prezenta in Cluj-Napoca, unde alaturi de primarul Emil Boc a depus din partea PMP o coroana de flori in cadrul ceremoniei organizate in Cimitirul Eroilor, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la eliberarea municipiului de sub ocupatia horthyista.

Elena Udrea crede ca seful SRI ar fi bun de premier. Cum s-a exprimat gresit la DNA Interviu video

Elena Udrea a depus o coroana de flori (foto) si din partea Camerei Deputatilor, alaturi de deputatulPSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, si de deputatul PMP Adrian Gurzau.

Dupa momentul de la Cluj-Napoca, Elena Udrea a vizitat sediul PMP Huedin, iar apoi s-a deplasat la targul de la Negreni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu