11.10.2014

Tragediile din viata celor faimosi: Celebritati ai caror parinti au fost ucisi (Galerie foto)

Tragediile din viata celor faimosi: Celebritati ai caror parinti au fost ucisi (Galerie foto)Foto: pixeltvs.com
Intamplarile nefericite, chiar tragediile, fac parte din viata si nu ocolesc pe nimeni, nici macar pe cei celebri.
Exista multe vedete sau persoane publice in ale caror familii au avut loc chiar crime, pierzandu-si astfel un parinte sau chiar pe amandoi. Ranker a cautat in trecutul lor si a gasit destule astfel de exemple.

Daca despre Charlize Theron se stie ca a trecut printr-o astfel de tragedie de foarte frageda, putini stiu ca si Michael Jordan sau Patrick Duffy au suferit din acelasi motiv.

Charlize Theron

In 1991, mama lui Charlize Theron, Gerda, si-a impuscat mortal sotul, pe Charles, dupa ce acesta o atacase.

In acest caz nu a fost vorba despre premeditare, femeia doar aparandu-se. Actrita din "Monster", nascuta in Africa de Sud, avea atunci doar 10 ani, iar tatal ei era alcoolic.Michael Jordan

Tatal sportivului Michael Jordan a fost ucis in 1993 de un cuplu, in timpul unui jaf.

A fost atacat de doi barbati, care i-au luat masina si alte lucruri, inclusiv niste inele inscriptionate cu NBA oferite in dar de faimosul sau fiu.Jennifer Hudson

In 2008, actrita si cantareata Jennifer Hudson a ramas fara mama. Un cumnat, William Balfour, casatorit cu sora sa, Julia, a impuscat-o mortal.

Vedeta si-a pierdut nu doar mama (Darnell), ci si un frate, Jason, si un nepot, Julian King. Pentru faptele sale, Balfour a primit trei condamnari pe viata.

Patrick Duffy

Parintii lui Patrick Duffy, actor cunoscut din Dallas, unde il juca pe Bobby, au fost ucisi in 1986, in timpul unui jaf armat intr-un bar din Montana.

Doi barbati au fost condamnati pentru crime, acestia primind cate 75 de ani de inchisoare.Dave Navarro

Dave Navarro, solist, chitarist si compozitor, fondator al trupei Jane's Addiction, dar si fost component al Red Hot Chili Peppers, a ramas fara mama in 1983, cand aceasta a fost ucisa in Los Angeles. Impreuna cu Constance a fost omorata si prietena ei, Sue Jory.

Un pont venit de la un oarecare, 8 ani mai tarziu, dupa o emisiune de televiziune, a dus la elucidarea crimelor. Vinovatul era un fost iubit de-al lui Constance, John Riccardi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu