10.10.2014

Presa internationala rasuceste cutitul in rana nationalei Spaniei

Presa internationala rasuceste cutitul in rana nationalei SpanieiFoto: Sport.es
Infrangerea Spaniei in deplasare, scor 2-1, cu Slovacia, in preliminariile Europenelor din 2016, a fost pe larg comentata de principalele cotidiene din intreaga lume.
Presa spaniola a reactionat dur cu selectionata pregatita de Vicente del Bosque, luandu-l la tinta pe portarul Iker Casillas, considerat vinovat la primul gol primit.

Publicatia El Pais a notat: "Spania, din rau in mai rau. Nationala a sucombat in Slovacia, fara sa straluceasca, dupa o greseala al lui Casillas si un final nedrept", in timp ce Marca subliniaza: " Spania a pierdut surprinzator in Slovacia, oferind o alta imagine proasta.

Cei de la As semnaleaza ca "Spania s-a obisnuit sa piarda", iar jurnalistii de la Sport sunt si mai ironici "Casillas sforaie si Spania nu se trezeste".

Alte trei mari publicatii de sport de pe Batranul Continent nu au fost deloc ingaduitore cu campioana Europei.

Gazetta dello Sport scrie: "Spania si Casillas, ce esec. Mainile mladioase ale portarului nationalei sunt un semn al apusului de soare al selectionatei care cu fiecare meci pare tot mai inevitabil", iar A Bola mentioneaza ca "Alerta Rosie. Slovacia surprinde cu victoria sa impotriva Spaniei. Dupa cosmarul de la Mondiale, ibericii au inceput cu un triumf clar preliminariile, dar s-au intors sa deceptioneze, in timp ce francezii de la L' Equipe noteaza ca: "De fiecare data lucrurile devin tot mai grave pentru Spania.Totul ajunge la un sfarsit. Spania a fost neinvinsa 36 de meciuri in preliminarile pentru Europene si Mondiale, pana cand a pierdut in Slovacia".

Ole din Argentina scrie "Surpriza Rosie. Slovacia a surprins Spania si a batut-o cu 2-1, intrerupand o serie de 14 victorii in deplasare a oaspetilor". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu