10.10.2014

Politician traseist, prins votand de 5 ori in 2004, numit vice PSD Suceava

Politician traseist, prins votand de 5 ori in 2004, numit vice PSD SuceavaFoto: newsMe.ro

Consilierul judetean Brandusel Nichitean, fost membru PNL si PDL care in 2004 a fost prins ca a votat de cinci ori la alegerile parlamentare, a devenit vicepresedinte al PSD Suceava.
Alti doi nou veniti in partid, sefa organizatiei locale de femei a PNL Suceava, Cristina Teodorovici, si un consilier judetean PP-DD, au fost numiti, vineri, vicepresedinti ai PSD Suceava, scrie Mediafax.

Traseismul, legalizat Primul presedinte de CJ care si-a parasit partidul - a ales PSD

Cei trei aveau o vechime de doar o saptamana in PSD, facand parte din alesii locali care au profitat de intrarea in vigoare a OUG 55/2014, pentru a-si schimba formatiunea politica. In total, 12 consilieri judeteni din Suceava din partea partidelor deopozitie au trecut la PSD sau si-au declarat independenta politica.

Brandusel Nichitean a devenit cunoscut pe plan national dupa ce a fost prins ca a votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, ocazie cu care a primit din partea Judecatoriei Suceava o amenda penala de zece milioane de lei, cu suspendare.

Brandusel Nichitean a fost lider al ApR Suceava si apoi vicepresedinte al PD Suceava candidand in alegerile parlamentare din noiembrie 2004 pe pozitia a doua pe lista Aliantei D.A. Suceava pentruSenat.

Nichitean a iesit atunci senator, dar mandatul sau a fost invalidat, fiind exclus din PD, dar reprimit in februarie 2007. In 2008, el a migrat la PNL. In prezent, organizatia judeteana PSD Suceava are 14 vicepresedinti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu