11.10.2014

Ludovic Orban: Ponta, nu te duce la meciul cu Ungaria!

Ludovic Orban: Ponta, nu te duce la meciul cu Ungaria!Foto: ziuaconstanta.ro
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban i-a cerut luiVictor Ponta sa nu mearga diseara pe stadion la meciul de fotbal Romania -Ungaria, pentru ca poarta ghinion sportivilor care ne reprezinta in competitiile internationale.
"Am citit o petitie de Facebook: Ponta stai acasa nu veni la meci! Cand a fost la meciul Simonei Halep, Simona a pierdut. Cand a fost la meciul de baraj cu Grecia, Romania a pierdut. Cand a fost la Kiev, la meciul Stelei, Steaua a pierdut cu 3-1 in fata Kievului. Nu vrem ca Romania sa piarda. Ponta, stai acasa, sau du-te in China!", a declarat Ludovic Orban, sambata, la mitingul organizat la Constanta pentru candidatul ACL la alegerile prezidentiale,Klaus Iohannis, scrie Evenimentul Zilei.

Ponta merge la meciul Dinamo Kiev - Steaua cu premierii Moldovei si Ucrainei

Mai mult, Orban a mers si mai departe, cerandu-i lui Victor Ponta sa se retraga din cursa prezidentiala.

"Noi vrem ca Romania sa castige. Ponta, porti ghinion Romaniei, retrage-te din cursa pentru ca oricum vei pierde, romanii nu te vor!" a strigat Ludovic Orban in aplauzele multimii.

Partida Romania - Ungaria, din grupa F de calificare la Campionatul European din 2016, se desfasoara sambata seara, incepand cu ora 19:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu