09.10.2014

Englezii, socati dupa ce-au vizitat Romania: Macabru


Englezii au ramas socati dupa o vizita facuta in Romania.


Englezii, socati dupa ce-au vizitat Romania: MacabruCu ocazia meciului dintre Romania si Ungaria, jurnalistii britanici au ajuns in tara noastra, in apropierea Craiovei, pentru a vizita mormantul lui Florin Piturca, un fotbalist roman decedat in anii '70.

"Drumul este ingust, taiat in deal si acoperit cu pietre si multe suprafete de noroi. Pe calea de iesire din Craiova am depasit o caruta trasa de un magar si multi copii pe biciclete vechi", noteaza The Guardian.

"Pe masura ce ne apropiam de cimitirul din Dorobantia am dat peste aproape 200 de oameni, in fata carora se afla un preot. Am incetit si am vazut ca in fata lor se afla alt preot, transportat pe un vehicul facut din lemn. Era foarte evident ca preotul era mort. O priveliste enervant de macabra", a continuat sursa citata.

Intr-un final, englezii au ajuns la cimitirul din Dorobantia si au dat peste mormantul lui Florin Piturca.

"Cimitirul e dominat de o statuie de bronz a lui Florin Piturca, un fotbalist decedat subit in decembrie 1978, dupa ce-a marcat in partida dintre Drobeta Turnu Severin si Metalul Bucuresti", povestesc britanicii.

"Tatal sau, innebunt de durere, a dormit in fiecare seara langa mormantul sau dupa ce venea de la munca. Mama sa, Vasilica, e sigura ca fiul ei a murit din cauza unor stimulente pentru imbunatatirea jocului si crede ca a fost un cobai. Florin e varul selectionerului Romaniei, Victor", conchid jurnalistii din Marea Britanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu