10.10.2014

Melescanu il ironizeaza pe Iohannis. Ce spune despre Udrea si Macovei

Melescanu il ironizeaza pe Iohannis. Ce spune despre Udrea si Macovei
Din postura de candidat la alegerile prezidentiale, Teodor Melescanu il ironizeaza peKlaus Iohannis, in schimb are cuvinte de apreciere la adresa lui Traian Basescu si a Elenei Udrea.
"Klaus Iohannis este un primar bun intr-un oras de provincie si un fel de etern candidat de rezerva la diverse pozitii pe care niciuna nu a finalizat-o", a spus fostul director SIE, actual candidat independent la alegerile pentru Cotroceni, la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Solicitat sa faca o scurta caracterizare a contracandidatilor sai, Melescanu a spus despreElena Udrea ca este "o femeie foarte ambitioasa", in timp ce pe Dan Diaconescu il considera "un excelent om de televiziune".

Teodor Melescanu - De ce vrea sa fie presedinte

In schimb, Monica Macovei "are talentul de a isca foarte multe controverse in legatura cu opiniile pe care le exprima, ceea ce dupa mine desparte lumea, nu aduna", mai crede Melescanu.

In acelasi context, fostul director SIE a spun ca Traian Basescu este "un politician care a marcat o perioada de zece ani din istoria tarii, cu lucruri bune si cu lucruri rele".

Teodor Melescanu si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni cu cateva zile inainte de expirarea termenului legal stabilit pentru inscrierea oficiala. Fostul director SIE si-a motivat decizia prin faptul ca doreste sa lupte "pentru o tara normala in care nu sa fim doar preocupati cum sa ne 'omoram' unii cu ceilalti".

Pe Ziare.com gasesti toate informatiile care conteaza despre alegerile prezidentiale 2014.Cele mai importante stiri, opinii si analize pertinente, ultimele sondaje, actualizate 24/7.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu