11.10.2014

Va mai aparea ceasul inteligent produs de Apple?

Va mai aparea ceasul inteligent produs de Apple?Foto: digitaltrends.com

Productia ceasului inteligent creat de companiaApple poate fi pusa in pericol de vestea pe care compania americana a primit-o de curand de la un furnizor important de ecrane din safir.
Compania GT Advanced Technologies a cerut autoritatilor americane adoptarea unor masuri de protectie ce vizeaza falimentul ei, scriedigitaltrends.com.

Chiar inainte de lansarea modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple anuntase vestea semnarii unui contract de 578 de milioane de dolari cu GT Advanced Technologies.

Noile modele de gadgeturi lansate de Apple pe piata nu au ecran din safir, insa acest element este asteptat de la ceasul inteligent pe care americanii vor sa il scoata pe piata in curand. Unele probleme legate de intelegerea financiara dintre cele doua companii fac si mai dificila colaborarea dintre ele.

Reducerea productiei lor la o fabrica din statul Arizona (SUA) poate intarzia aparitia unortelefoane sau gadgeturi Apple cu ecran din safir in viitorul apropiat. Acesta poate fi si motivul pentru care noul iPhone 6 a i-dezamagit putin pe iubitorii de gadgeturi.

In plus, ceasul inteligent denumit Apple Watch poate fi modificat usor din acest motiv. Apple are ca variante de rezerva alti doi furnizori, companiile Hansol Technics (Coreea de Sud) si Harbin Aurora Optoelectrics Technology (China). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu