11.10.2014

Alegeri prezidentiale 2014: PSD si PLR strang semnaturi si numere de telefon pentru Ponta si Tariceanu

Alegeri prezidentiale 2014: PSD si PLR strang semnaturi si numere de telefon pentru Ponta si TariceanuFoto: Arhiva / redesteptarea.ro

Echipele de campanie ale candidatilor la presedintie Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta continua sa stranga semnaturi de la cetateni, chiar daca depunerea lor la BEC s-a incheiat. In plus, se aduna si numere de telefon.
Intr-un reportaj realizat de jurnalistii de la Mediafax, vineri, in zona Obor din Capitala, sunt prezentati membri ai echipelor de campanie ale celor doi candidati, care le solicita trecatorilor numele, adresa si numarul de telefon. In plus, sustinatorilor lui Victor Ponta li s-a cerut si sa semneze pe tabele cu sigla PSD.

Intrebati de ce fac asta, reprezentanul uneia dintre echipele de campanie PSD-UNPR-PC a raspuns: "Sa vedem, sa avem noi o evidenta cam cate persoane ar fi de partea noastra, ca sa fim mai siguri".

La cortul de campanie al lui Calin Popescu Tariceanu reprezentantii presedintelui Senatului le-au oferit celor care au acceptat sa isi dea numele, adresa de domiciliu si numarul de telefon cartea "Diamante pentru totdeauna" din colectia "James Bond", alaturi de materiale promotionale de campanie.

Contactati de Mediafax, reprezentantii partidului condus de Tariceanu (PLR) au spus ca demersul este menit sa conduca la realizarea unei "baze de date" cu simpatizanti. Reprezentantii PSD nu au oferit un punct de vedere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu