14.10.2014

Statului Islamic, noua amenintare la adresa Papei: Ce fotografie au publicat

Statului Islamic, noua amenintare la adresa Papei: Ce fotografie au publicatFoto: pamelageller.com

Ziarul oficial al Statului Islamic a publicat o coperta cu o fotografie in care steagul negru al miscarii jihadiste flutura deasupra Vaticanului.
Revista online, intitulata Dabiq, este mai mult un organ de propaganda, iar in a patra sa editie ea cheama musulmanii din toata lumea la un razboicu Biserica Catolica si cu crestinii, scrieinquisitr.com.

Poza ilustreaza un articol intitulat "Cruciada esuata" si vorbeste despre cucerirea Romei si ruperea crucilor crestine. Intr-un fragment din text se spune ca "fiecare musulman ar trebui sa iasa din casa, sa gaseasca un cruciat si sa il ucida", indemnandu-i pe toti musulmanii "sa omoare orice cruciat pe care il gasesc".

Ziarul Statului Islamic: Mii de femei vandute ca sclave sexuale, "din motive teologice"

Numele revistei, Dabiq, este derivat de la numele unui oras din nordul Siriei unde, in 1516, otomanii i-au infrant pe mameluci, stabilind ultimul califat islamic.
Luna trecuta, oficiali ai Vaticanului au dezvaluit ca au intarit masurile de securitate in urma amenintarilor ISIL, pe care le iau foarte in serios.

Potrivit afirmatiilor lui Bilal Bosnic, un imam bosniac din Italia care recruteaza doritori sa se puna in slujba jihadului, luptatorii islamisti ar urma sa aduca islamul chiar in inima crestinatatii, chiar daca el nu va trai sa vada acest lucru.
 


Intr-un discurs recent, el a spus ca "in timp, intreaga lume va deveni un stat islamic. Scopul nostru este sa ne asiguram ca si Vaticanul va deveni musulman". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu