16.10.2014

Larisa Iordache, interviu eveniment la CNN: Ascensiunea "noii Nadia Comaneci"

Larisa Iordache, interviu eveniment la CNN: Ascensiunea "noii Nadia Comaneci"
Cea mai valoroasa gimnasta romanca din momentul de fata, Larisa Iordache, a fost personajul principal al unui reportaj eveniment realizat de americanii de la CNN.
Cu titlul "Larisa Iordache: Ascensiunea 'noii Nadia Comaneci'", jurnalistii din Statele Unite prezinta povestea sportivei in varsta de 18 ani.

"Avand mai putin de un metru si jumatate, dar cu picioare surprinzator de lungi, Larisa Iordache e ultima gimnasta comparata cu Nadia Comaneci. Dupa ce a ajutat echipa Romaniei sa castige o medalie de bronz la Olimpiada de la Londra, ea a inflorit pur si simplu in acest an, devenind campioana europeana la individual compus si terminand pe locul secund, in aceasta luna, la Mondialul din China", scriu cei de la CNN.

Americanii au vrut sa afle cum a ajuns micuta din Bucuresti sa cucereasca sala de gimnastica, iar Larisa le-a povestit ca a fost descoperita in parc de antrenoarea Mariana Campeanu-Silisteanu, in timp ce se juca cu fratele ei.

"Nu am ales eu gimnastica, sportul acesta m-a ales pe mine. S-a intamplat si sunt foarte bucuroasa pentru ca am reusit sa ajung la acest nivel. Cred ca antrenoarea a observat energia mea si ca asta a impresionat-o", a povestit gimnasta.

Ea le-a vorbit americanilor si despre Romania, marturisind ca parintii i-au povestit cat de greu era in perioada comunista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu