15.10.2014

EXCLUSIV! Povestea cutremuratoare a concurentului care l-a dat gata pe Banica jr. la “X Factor” ! Tanarul a fost abandonat la un orfelinat din Slatina, iar acum traieste de pe-o zi pe alta!

Vinerea trecuta, Lucian Isar a amuzat o intreaga Romanie prin prestatia lui de la “X Factor”. Tanarul a interpretat melodia de la “Surprize, surprize”, moment care l-a determinat pe durul Banica jr. sa reactioneze si sa ii dea un “Da”, desi nimeni nu se astepta la asa ceva! Culmea, Lucian a fost acceptat mai departe in show dupa ce a mai primit un vot de incredere de la… Brenciu.

Baiatul e amarat si traieste de pe o zi pe altaDincolo de evolutia lui de pe scena concursului de talente, Isar este o persoana simpla, amarata, care isi castiga banii greu si cu multa truda. “Lucian este mereu vesel si plin de viata, insa imaginea asta ascunde multa suferinta! El a fost abandonat de parinti la o casa de copii din Slatina si nici pana in ziua de azi nu se stie cine este femeia care i-a dat viata. A stat la orfelinat, a urmat o scoala tehnica si acum este tamplar. Omu’ isi castiga banutii facand de toate, pentru ca se pricepe la orice meserie ce tine de constructii. In plus, in ultimii ani, a descoperit ca are talent muzical si a inceput sa mai cante pe la petreceri. Asa a fost remarcat de ansamblul folcloric din oras, “Doina Oltului”, si a fost angajat acolo pe post de solist. E chiar bun la muzica, dar e greu sa razbati in domeniul acesta…”, a povestit un apropiat de-al tanarului pentru WOWbiz.ro.
A mai concurat de patru ori la "Romanii au talent"Aceleasi surse spun si in ce conditii locuieste Isar. “Lucian sta intr-o garsoniera micuta din Slatina, impreuna cu fata care l-a insotit la auditiile de la “X Factor”! Isi imparte cu ea chiria, care este de 300 de lei pe luna, si se mai ajuta, ca ambii sunt saraci. E greu, dar el spera sa poata da lovitura in muzica si aiba intr-o buna zi casuta lui. De aceea, si participa la toate concursurile, a fost de patru ori la "Romanii au talent", iar la "X Factor" a trecut in faza urmatoare”, ne-a mai spus amicul tanarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu