11.10.2014

Meteo: Toamna ne rasfata - soare generos si vreme buna de plimbare

Meteo: Toamna ne rasfata - soare generos si vreme buna de plimbareFoto: Facebook/Catalin Urdoi

Sfarsitul de saptamana vine cu vreme insorita si valori termice mai ridicate decat cele obisnuite pentru mijlocul lunii octombrie.
Ziua de sambata debuteaza pe alocuri cu ceata, dar soarele isi face aparitia si va ridica mercurul din termometre pana la 26 de grade, in regiunile intercarpatice.

Si in Bucuresti se anunta o zi frumoasa, cu vant linistit, nori putini si temperaturi de 22 de grade.

In vestul tarii ca fi cald, iar ploile nu-si fac aparitia in tabloul meteo al zilei. Meteorologii prognozeaza valori de 24 de grade la Timisoara, 25 de grade la Oradea si Baia Mare, 22 la Cluj Napoca, 23 de grade la Sibiu si 20 de grade in Brasov.

O zi frumoasa se anunta si in sud, chiar daca dimineata este ceata. Va fi soare cat e ziua de lunga si maxime de 20 de grade la Craiova, Pitesti si Braila si 21 de grade la Ramnicu Valcea si Giurgiu. Tabloul termic este similar si in Dobrogea, cu valori de 18 grade la Constanta si 20 de grade la Tulcea.

Vantul va sufla slab in Moldova si se vor aduna cativa nori, dar nu se pune problema de ploi. Vor fi 21 de grade la Focsani si Iasi, 20 de grade in Bacau, Botosani si Suceava.

Duminicavremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine mai ridicate fata de normele acestei perioade, indeosebi in regiunile intracarpatice.
 


Vantul este domol, soarele troneaza pe cer si mercurul va urca chiar si pana la 27 de grade in centrul tarii. Si bucurestenii vor fi rasfatatii toamnei. Ultima zi din saptamana aduce soare si temepraturi de 23 de grade. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu