11.10.2014

Gadgetul extraordinar care te pregateste pentru vremea de afara

Gadgetul extraordinar care te pregateste pentru vremea de afara (Video)Foto: digitaltrends.com

Cei care vor sa ramana la curent cu tot ce se intampla afara si sa fie pregatiti pentru orice fel de vreme au acum la dispozitie un gadget care recreeaza in miniatura conditiile meteorologice dintr-un anumit loc.
Designerul japonez Ken Kawamoto a creat un dispozitiv ce reproduce in imagini sugestive vremea de afara, scrie digitaltrends.com. Gadgetul are in dotare o mica pompa de apa, un element care raspandeste ceata si mai multe leduri colorate.

Toate acestea sunt plasate, alaturi de unitatea de comanda, in interiorul unei cutii din acril. Tempescope poate comunica atat cu unsmartphone, cat si cu un calculator. In plus, el se conecteaza la Internet pentru a actualiza informatiile legate de conditiile meteorologice.

Astfel, temperatura e indicata cu ajutorul mai multor nuante ale ledurilor, in timp ce aburii din interior arata cat de multi nori sunt pe cer intr-un anumit moment al zilei. In caz de ploaie, in carcasa dispozitivului cad stropi de apa pentru a arata ca vremea nu e prea placuta.

Mai mult, chiar si fulgerele sunt recreate cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare. Inventia va fi lansata anul viitor daca Kawamoto va reusi sa stranga banii necesari punerii in practica a acestui proiect indraznet si original in acelasi timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu