09.10.2014

Oprescu: RADET si RATB au fost, 15 ani, pusculite ale partidelor

Oprescu: RADET si RATB au fost, 15 ani, pusculite ale partidelorProtestul legat de lipsa apei calde organizat joi de tinerii din PDL a fost considerat de primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, o ipocrizie, intrucat, afirma el, RADET si RATB au fost, 15 ani, "pusculite" ale partidelor.
"Ipocriti sunt aia din PDL, pentru ca ei stiu foarte bine, patru-cinci ani de zile au fost ei cei care au condus acolo. Timp de aproape 15 ani, nimeni nu a vrut sa rezolve aceasta problema RADET si RATB, ele constituind pusculite ale partidelor", a declarat edilul sef al Capitalei, potrivit Mediafax.

"Din 2008 am inceput sa le tai macaroana celor care s-au perindat la putere. Le-a placut unora, le-a placut si celorlalti", a spus Sorin Oprescu. Primarul general a vorbit despre "penalitati incomensurabile", care au agravat problema apei calde.

Bucurestenii n-au apa calda, Oprescu da vina pe campanie: Se simte un vant liberal

"Consumul de apa calda si consumul de apa calda pentru calorifere a fost platit an de an la zi. Datoriile sunt penalitati la penalitati printr-o inginerie financiara sustinuta de o lege nedreapta data in 2001 de ANRE", a comentat Oprescu.

El considera ca numai fuziunea RADET-Elcen va stopa repetarea problemelor cu asigurarea agentului termic in Bucuresti si agravarea acestora.

"In felul asta se stinge orice datorie, se unesc cele doua structuri, Elcen si RADET, si putem mentine pretul gicaloriei. Asta mi-am dorit si asa o sa fie. Sigur ca batranii din campania electorala isi aduc aminte de pe vremea lui Tudor Vladimirescu, ii pacalesc pe-astia mici...", a spus Oprescu.

Joi, circa 30 de tineri din PDL au protestat in fata Primariei Capitalei in legatura cu problema cu care se confrunta mai multe sectoare din Bucuresti, care au avut caldura sau apa calda intrerupta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu