11.10.2014

Klaus Iohannis: Nu ma lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

Klaus Iohannis: Nu ma lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele lui

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca nu se lupta cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele din spatele acestuia, cu "baronii si gastile de partid".
ACL a organizat, sambata, un miting la Constanta, in care au fost prezenti membri si simpatizanti ai acestei formatiuni politice din mai multe judete din sudul tarii. Liderii ACL au urcat pe scena amenajata in Piata Far, zona unde in trecut au avut loc numeroase intalniri electorale ale PSD si ale luiRadu Mazare, pe acordurile piesei "Fie sa renasca" a trupei Phoenix, dupa care a fost intonat imnul de stat.

Klaus Iohannis, despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri Interviu video

Dupa discursurile mai multor lideri ACL, la final a venit randul candidatului la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis, care le-a spus celor prezenti ca nu se lupta cu Victor Ponta, ci cu sistemul din spatele acestuia.

"Se spune ca ma lupt cu candidatul Ponta, ca noi doi vom intra in turul doi. Dati-mi voie sa va spun ceva apropo de lupta, Victor Ponta reprezinta un sistem, in spatele lui sunt toti baronii, sunt toate gastile de partid, el a dezamagit, dar sistemul il impinge inainte. Eu, de fapt, nici nu ma lupt cu Victor Ponta, ma lupt cu sistemul pe care il reprezinta si nu ma lupt pentru mine, ma lupt pentru voi", a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, co-presedintele ACL, Vasile Blaga, a lansat in discursul sau un atac la adresa baronilor PSD, spunand ca tara s-a saturat de ei.

"Si romanii din sudul tarii s-au saturat de PSD, s-au saturat de satrapul Duicu de la Mehedinti, de satrapul Cosma de la Prahova, de Bunea Stancu de la Braila, de fratii siamezi Mazare si Nicusor, din Constanta, dar mai ales s-au saturat de tatal satrapilor care a parjolit judetul Teleorman, Liviu Dragnea, si de cel care este condus de ei, Victor Ponta, cel mai slab premier al Romaniei din istoria acestei tari", a afirmat Blaga.
 


Mitingul electoral al ACL de la Constanta s-a incheiat cu imnul PDL, "Verde inrourat".

La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai ACL din mai multe judete, printre care Constanta, Tulcea, Calarasi, Ilfov, Buzau, Prahova si municipiul Bucuresti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu