11.10.2014

CEO-ul Microsoft se scuza, dupa o gafa colosala

CEO-ul Microsoft se scuza, dupa o gafa colosala

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, si-a prezentat scuze, dupa ce a declarat ca femeile ar trebui sa aiba mai degraba incredere in "karma proprie" decat sa ceara marire de salariu.
"N-am raspuns cum trebuia. Barbatii si femeile ar trebui sa primeasca acelasi salariu pentru aceeasi munca. Daca sunteti de parere ca meritati o marire de salariu, ar trebui sa cereti acest lucru", a transmis Nadella angajatilor, intr-o postare deTwitter citata de Forbes.

"Sectorul nostru trebuie sa termine cu inegalitatile salariale - asa nu va mai fi nevoie sa cerem mariri", a mai transmis seful de la Microsoft.

Acesta a fost prezent, joi, la o conferinta pe tema femeilor care sunt angajate in domeniul IT, iar o femeie i-a cerut sfaturi pentru angajatele care vor sa avanseze in cariera, insa nu isi fac curaj sa ceara o marire de salariu. CEO Microsoft a apreciat ca "nu e neaparat vorba de o marire de salariu, ci despre increderea ca sistemul va acorda marirea potrivita". Oficialul Microsoft a continuat afirmand ca "aceasta este una dintre super puterile femeilor care nu cer mariri, puterea de a crede in karma buna si a astepta". 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu